istanbul petek servisi for Dummies

Wiki Article

Kombi ve petek içinde biriken tortular pas ve kir kombiden giden suyun akışını azaltır her 2 yılda bir petek, her yıl kombi temizliğinin faydaları çok

Kullandığımız kimyasal ithaldir. Her Petek ayrı ayrı yıkanır yapılan işlem göz boyama değil müşteri memnuyetidir

Ankara’nın En iyi profesyonel iş arkadaşlarımızla çalışmaktayız Ankara’nın her yerine servisimiz bulunmaktadır…

• Yıkama işlemi için tazyikli su kullanılır. Petek temizliği hizmeti için firmamızdan her an hizmet talebinde bulunabilirsiniz.

Firmamıza yaptırdığınız petek temizliği çalışması, her yıl düzenli olarak yaptırılması gereken bir temizlik işlemi olduğundan dolayı maalesef garanti verilmemektedir.

Tesisat eski ve zamanla özellikle demir olanlarında paslanmadan ötürü tıkalı olabilir. Şimdi bazılarınız o kadar eski tesisatlar var mı? diye soracak evet var maalesef ekonomik sıkıntılar sağlıksız tesisatın var olmasına neden olmaktadır.

Eski kombiniz yakın petekler ısıtıyor kombiye uzak petekler ısınmıyor mu ? Bütün petekler petek servisi ısınmıyor ? Örnek: son odanızı yatak odası olarak farz eder isek ya tamamı yada üst kısmı sadece ısınıdır.

It seems like you were misusing this aspect by likely far too rapid. You’ve been temporarily blocked from employing it.

You might be employing a browser that may not supported by Fb, so we have redirected you to a less complicated Edition to give you the petek servisi ideal expertise.

Kombi temizliğinde ise, kombinin parçaları temizlenir. Bu hizmetin ikisini de güvenli bir istanbul petek servisi şekilde firmamızdan alabilirsiniz. Her iki konuda da uzmanlaşmış kişilerle kaliteli hizmet istanbul petek servisi sağlıyoruz.

Petek temizliği yaptırdım. İşini hakkıyla yapan güzel bir insan. Ben çOkay memnun kaldım herkese tavsiye ederim

Belirtilen saatte gelindi tek bir yer bile islatmadan tertemiz işçilik güvenilir servis ve detaylı bilgi verildi.Tum petekler tek tek kontrol edildi.fifty five ile ısındığım oda şimdi 40-45ile ısınıyor ÇAlright teşekkür ediyorum

Tesisat temizlemek son derece önemlidir. Her sene olmasa dahi iki senede bir istanbul petek servisi bu işlemlerin yaptırılması çok ciddi anlamda avantajlar sağlar.

Firmamızın tüm hizmetlerinden yüksek oranda yararlanabilirsiniz. İstenildiği durumda petek yıkama ve temizleme yaparken kombi bakımlarını da hizmetlerini de vermekteyiz. Daha detaylı kombi bakımı hakkında bilgi almak için

Report this wiki page